Γιαννης Φιλιπποσ Τισσιζης

Σπούδασα φωτογραφία και είμαι κάτοχος τίτλου BA of Photography από το Middlesex University. Το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, διετέλεσα διευθυντής φωτογραφίας στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του baseball. Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος τα τελευταία 20 χρόνια έχοντας απαθανατίσει εκατοντάδες εκδηλώσεις, εταιρικά event, προϊοντική φωτογραφία, κ.α.Πιστεύω ότι η φωτογραφία θέλει τεχνική, αλλά και ιδιαίτερο αισθητικό αποτύπωμα, το οποίο δεν μαθαίνεται, αλλά καλλιεργείται.

Υπηρεσιεσ

Event

Σε μία εκδήλωση, για να μη χαθεί ούτε μία στιγμή από όσα συμβαίνουν παράλληλα στο χώρο, εμείς με ειδικό εξοπλισμό και μεγάλη εμπειρία, φωτογραφίζουμε κάθε εταιρική δεξίωση και εκδήλωση, συνέδριο, θεατρική παράσταση, εγκαίνια, party, επίδειξη, διάλεξη.

Food

Παρουσιάστε τις συνταγές, τα πιάτα και το μενού σας, ή τα cocktail σας, με ζωντανές και θελκτικές φωτογραφίες φαγητού και ποτού. Δημιουργούμε ενδιαφέροντα concept που θα ανοίξουν την όρεξη και θα εντυπωσιάσουν το θεατή. Φωτογράφιση για έντυπο, web και social media, για μενού εστιατορίων, delivery, καταλόγους σεφ, κ.α.

Hotels & Stores

Πριν ακόμα σας επιλέξει για τελικό του προορισμό ο πελάτης, η εικόνα των εγκαταστάσεών σας, είναι μεταξύ άλλων, εκείνη που θα κρίνει την τελική του επιλογή. Χρησιμοποιούμε ειδικές τεχνικές και εξοπλισμό για να φωτογραφίσουμε το ξενοδοχείο, το κατάλυμα, το airbnb διαμέρισμά ή το κατάστημα και τον επαγγελματικό σας χώρο. Οι φωτογραφίες μας είναι ιδανικές για την ανάδειξη του χώρου ή του ακινήτου σας.

Product

Κάθε προϊόν έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία πρέπει να αποτυπωθούν με ακρίβεια από το φωτογραφικό φακό, μέσα στο ιδανικό φόντο. Εμείς σας προσφέρουμε φωτογράφηση των προϊόντων σας, σύμφωνα με τις ειδικές προδιαγραφές για eshop, web, social media, έντυπους καταλόγους, κ.α. και σας βοηθάμε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

Ψαχνετε δημιουργικες ιδεες για εταιρικη φωτογραφιση;

Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε και να τα πούμε από κοντά.

Κλείστε και εσείς ένα ραντεβού